top of page
olva - ┬® Pieter D'Hoop-15.jpg

resto Pit break & lunch

ident.jpg

De Pit break & lunch is het nieuwe en unieke foodconcept van OLVA en Scolarest. De basis is de 'kracht van eten' als stop tijdens een drukke schooldag. Het concept brengt een aanbod voor iedereen, zelfs zij die niet tijdens de lunchpauze op school blijven.

  • Als ingrediënten kiezen we voor verse en gezonde lokale producten

  • Alles wordt in eigen keuken door onze eigen kok bereid

  • Suggesties maken de menu elke dag opnieuw bijzonder

  • Themaweken verrassen de leerlingen met de wereldkeuken of een bijzondere beleving

Break

Break

Tijdens de morgenpauze kun je in Pit een stop maken voor het afhalen van een vers belegd broodje, koffiekoek, maaltijdsalade, stuk fruit, smoothie, vruchtensap, yoghurt …  én in de wintermaanden een

kom verse soep, kop warme chocolademelk, thee of koffie.

Ook na de lunch is de Pit open voor iedereen met een ruim aanbod aan lekkere en gezonde desserts en tussendoortjes. Dus ook wie zijn eigen lunchpakket meebrengt of buiten de school gaat eten, is er welkom.

Lunch

Elke middag opent Pit zijn deuren voor de lunch. Naast een kom verse soep, is er keuze tussen twee soorten vis of vlees en een vegetarisch gerecht.

Aardappelen en andere zetmelen kun je samen met een uitgebreide keuze aan verschillende koude en warme groenten kiezen aan het buffet. Je mag hier zelfs onbeperkt blijven aanschuiven.

Als afsluiter van je lunch kun je nog even proeven van het ruime aanbod aan lekkere en gezonde desserts.

In Pit eet je samen met je vrienden. Ook na het eten mag je er nog gezellig blijven napraten.

 

Regelmatig verandert Pit in een wel heel bijzondere resto. Tijdens de themaweken serveert onze kok je in een passend decor alle smaken van de wereldkeuken. Wat dacht je van de Aziatische, Frans, Amerikaans, Australische, Italiaanse week? Of van de 'Pit@the movies' met gerechten uit verschillende films? Of van een 'Burger World Tour'? De lunch is tijdens de themaweken telkens een onvergetelijke en bovenal smakelijke belevenis.

olva - ┬® Pieter D'Hoop-23.jpg
Lunch
bottom of page